halo pc help

Discussion in 'Mac and PC Games' started by FlipMac, Jun 23, 2007.

  1. FlipMac macrumors newbie

    Joined:
    Jun 23, 2007
    #1
    hey every1 i seriously need some mac help. i've always been a windows person, but as of a couple years ago i switched to mac. i have no knowledge of video cards, so heres the question: will halo pc run on a 1.8ghz macbook?:confused:
     
  2. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #2
    There are no 1.8 GHz MacBooks, so no. ;)

    However, with the MacBooks that *do* exist, it will run, but you'll have to sacrifice a lot of detailing to get smooth performance. The MB is not a gaming machine.
     
  3. FlipMac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 23, 2007
    #3
    Um Actually...

    there is a 1.83ghz macbook, and how do i change the detail? Also do i need the universal binaries since it is intel based?
     
  4. Mackilroy macrumors 68040

    Mackilroy

    Joined:
    Jun 29, 2006
    #4
    I'm quite aware of the 1.83 GHz model, I was just being nitpicky. ;)

    If you're playing Halo PC you don't need the UB, because you can't run that under Mac OS X anyways. Now, if you want to run the Mac edition of Halo, you don't need it either if you don't mind sacrificing even more performance. But for optimum play yes, you do need it.

    You change the details by going to preferences – it's very simple.
     
  5. FlipMac thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 23, 2007
    #5
    ty so much got ub and halo is running alot better now
     
  6. tominated macrumors 68000

    tominated

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Location:
    Queensland, Australia
    #6
    please don't use IM chat on here. it is soooo annoying
     
  7. djstarrock macrumors 6502a

    djstarrock

    Joined:
    Nov 23, 2006
    Location:
    UK, Scotland, Glasgow
    #7
    Well I can run it on all high settings and I'm using the PowerPC version.
     

Share This Page