Handbrake help?

Discussion in 'iPod touch' started by hopdevil, Dec 16, 2007.

  1. hopdevil macrumors newbie

    Joined:
    Dec 10, 2007
    #1
    Ive had my Touch for a day now. I can get a movie with chapters into the touch.

    The problem I am havings is I am trying to put an entire season of a particular show on. I have the Season on 2 disc each containing several shows, just like the original. handbrake only wants to encode the first chapter, or show and that is it. How do I get the entire disc?
     
  2. fistful macrumors 6502a

    fistful

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Location:
    Socan
    #2
    For television series you need to use the queue. What you do is set it to encode chapters 1 of 1 which would be episode 1, press add to queue. Then set it to encode chapters 2 of 2 which would be episode 2, press and to queue add so on until you have set all the chapters/episodes to the queue. After that just press start and it'll do it's thing.
     
  3. hopdevil thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 10, 2007
    #3
    tried it

    i went into the video and selected all the individual files. it is still only giving me the first episode.
     
  4. pulsewidth947 macrumors 65816

    pulsewidth947

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    squarefrog.co.uk
    #4
    Did you click the 'Queue' button after each video? And make sure each video has a unique name - e.g. Heroes Ep 1, Heroes Ep 2, etc. Then click start queue and it should do each chapter.
     
  5. hopdevil thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 10, 2007
    #5
    Re

    thanks for your response.

    i still am a no go. i am selecting each file, changing the "output file name" on each and opening and closing the queue for each.

    what exactly is the query at the bottom? it says to create a new after each settings change.
     

Share This Page