Handbrake The Simpsons Movie

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by touchher, Jan 21, 2008.

  1. touchher macrumors regular

    Joined:
    Nov 23, 2007
    #1
    Is anyone else having trouble handbraking the simpsons movie on mac?
     
  2. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #2
    You'll more then likely need to use MacTheRipper first to rip the files and then HandBrake.
     
  3. cuestakid macrumors 68000

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Location:
    San Fran
    #3
    have you had success-I have been holding out on buying it and live free or die hard for this reason
     
  4. touchher thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 23, 2007
    #4
    it actually ended up working. I have die hard converted as well.
     
  5. cmcbridejr macrumors 6502a

    cmcbridejr

    Joined:
    Sep 28, 2007
    Location:
    Alpharetta, GA
    #5
    I have had a few problems with Handbraking The Simpsons Movie.

    Also, no luck with Rush Hour 3 and Casino Royale. Those two titles did not even work with MactheRipper.

    I guess the studios are becoming more clever at circumventing the consumer's choice to use Handbrake and other apps.
     
  6. Steel Wheels macrumors member

    Steel Wheels

    Joined:
    Oct 29, 2007
    Location:
    The Land Of 10,000 Lakes
    #6
    You could try DVDFab HD Decrypter. It seems they frequently update the software to incorporate the latest copy protection methods.

    The only downside is it requires Windows.
     
  7. iBunny macrumors 65816

    Joined:
    Apr 15, 2004
    #7

    I can rip casino royal with MacTheRipper Beta 3 r14 just fine. It says its copy protected but rips anyway to a TS folder, then I hand brake it from there.
     
  8. Stitch30 macrumors member

    Joined:
    Sep 18, 2007
    #8
    Most of the movies that I encode work fine with Handbrake. Once in a while, there's a movie that simply doesn't load in it.

    When that happens, I use DVD FAB PLATINUM on my PC and make a full disk ISO image of the movie. Then I transfer that file to my iMac and then use Handbrake to encore it.

    This has always worked. It's a bit time consuming but desperate times ask for desperate measures :D

    Hope this helps !

    Stitch
     
  9. cuestakid macrumors 68000

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Location:
    San Fran
    #9
    I bought the simpsons last night-I thought it worked ok but when it go to the part where homer is on the big piece of ice it hangs and the audio goes back to the start of the film where they are late for church. I ripped it with mac the ripper and am now trying to re-rip it with handbrake


    EDIT-I got the same result using handbrake after Mac The Ripper-I know its the app because when I play it in a dvd app it plays fine-anyone else having a similar issue?
     
  10. jeff3221 macrumors regular

    Joined:
    Nov 14, 2007
    #10
    Did you ever get Rush hour 3 to wok? And how?
     
  11. hogprint macrumors regular

    hogprint

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    Wisconsin
    #11
    simpsons movie worked fine for me. make sure to rip the 1:26 file not the 1:46 file that HB defaults to.
     
  12. rcarranza macrumors member

    Joined:
    Feb 9, 2009
    Location:
    Edinburgh, Scotland
    #12
    I am trying to rip the Simpsons Movie. Selecting the 1hr20m but still having an issue with the audio being wrong at the beginning!!

    Any ideas?
     

Share This Page