Handoff not working in new iMac

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by auwkeung, Oct 27, 2014.

  1. auwkeung macrumors member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    #1
    Have been using Yosemite and iOS 8 on my iPhone and iPad and it used to be working.

    But then yesterday I replaced my iMac with the 5K model and then Handoff breaks down.

    Both the WIFI and bluetooth of all of the devices are switched on.

    I get back the function for iPhone after logging out of iCloud and turning on/off Bluetooth/Handoff on iPhone but I cannot get iPad to work.

    Can somebody shed some light on this :(
     
  2. GrumpyTrucker macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 1, 2014
    #2
    Only suggestion I can make (and this is only because a friend of mine had the issue I'm about to ask about) - and I'm sorry if it seems a dumb question but sometimes the obvious is easily overlooked - are you signed into iCloud with the exact same email address on all 3 devices? It's the one instance where the iCloud ID is not interchangeable and has to be the same.

    Again, sorry if it's the dumb question, but it helped my mate :)
     
  3. auwkeung thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 8, 2008
    #3
    Thanks for your suggestion, it suddenly all work out on its own after I came back from work.

    Hope it stays that way
     
  4. HaruAoki macrumors member

    HaruAoki

    Joined:
    Oct 14, 2014
    Location:
    Australia
    #4
    Thats a weird issue, just got my 5k iMac today and have not tried hands off yet and got a bit worried that I might have the same issue to, but it's all working for me.

    Does hands off use wi-fi or bluetooth ?
     

Share This Page