has anyone bought a phone within last week and got 3.1.2?

Discussion in 'iPhone' started by rogelio1017, Mar 2, 2010.

  1. rogelio1017 macrumors member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    #1
    i just ordered my phone through att online yesterday. i went with refurbish hoping i would get 3.1.2. anyone had any luck with buying a phone recently and it having 3.1.2?
     
  2. gouda272 macrumors regular

    Joined:
    Feb 20, 2010
    #2
    not sure if this helps at all, but i got a replacement/refurb unit via bestbuy warranties service and it was a 3gs with 3.1.2 granted all that comes in the box is the phone but at least it had 3.1.2. also, this was within the past 10 days.
     
  3. Mlrollin91 macrumors G4

    Mlrollin91

    Joined:
    Nov 20, 2008
    Location:
    Ventura County
    #3
    Two weeks ago I got a brand new out of the original box replacement and it was running 3.1.3.
     
  4. JennaLDS macrumors 6502

    JennaLDS

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Location:
    Utah!
    #4
    Yes. Actually my best friend and her husband got theirs last week, it had 3.1.2 and our other friend Pat got his a day before they did and his also had 3.1.2. He got his from the walmart att kiosk and Michael and Kayla got theirs from Att online.
     
  5. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #5
    just my thought

    wait a day or two till ya get your phone and you will know 100%. refurbished would have a better chance at 3.1.2 I would think, soon enough y'all know.
     
  6. pivo6 macrumors 68000

    pivo6

    Joined:
    Dec 2, 2002
    Location:
    Minnesota
    #6
    My wife picked up hers from AT&T yesterday, and it had 3.1.2
     
  7. vizkiz macrumors 6502a

    vizkiz

    Joined:
    Jul 22, 2008
    Location:
    Long Island, NY
    #7
    I would think you would have a better chance of getting 3.1.2 if you bought it new from somewhere where they don't sell too many. Where that is, I don't know, but I'm sure someone here would know what stores don't sell too many iPhones.
     
  8. Leet Apple macrumors 6502a

    Leet Apple

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Location:
    Canada
    #8
    My dad recently an iPhone 3Gs and it came with 3.1.3 and a serial code with MC

    Glad my 3G is alive and well
     
  9. rogelio1017 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 31, 2009
    #9
    sounds like a good idea except i never asked anyone to tell me what my phone was coming with. I asked what software others got on a phone they recently purchased.
     
  10. stormchaser macrumors 6502

    stormchaser

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Location:
    UK
  11. gigapocket1 macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 15, 2009
    #11
    I don't know where or how those people got an iPhone with 3.1.2. That's extremly lucky. I'm assuming you want 3.1.2 so u can jailbreak.. Just because your phone comes with 3.1.2 does not mean it's going to have an untethered jailbreak..3.1.3 came out about a month ago.. iPhones with newbootroms came out 6 months ago..
     
  12. Slugke macrumors newbie

    Joined:
    Mar 4, 2010
    #12
    has anyone bought a phone within last week and got 3.1.2? Welcome, Slugke. You la

    hai iam sluke firstly i would like to con grates for new i phone and they also in build 3g service so in today youngster very like so enjoy yourself
     
  13. pilotkid macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Location:
    Chandler, AZ/Chicago, IL
    #13
    I bought a brand new 3Gs last night from a Apple store and when I got home iTunes wanted me to update it to 3.1.3
     
  14. ngenerator macrumors 68000

    ngenerator

    Joined:
    May 12, 2009
    Location:
    USG Ishimura
    #14
    Lol, what the h?? It's too bad this is your only post, I'm looking forward to translating more in the future :)


    Of course it would tell you there is an update available. I would hope you declined the update, yes?
     
  15. xfusejc macrumors 6502

    Joined:
    Dec 29, 2006
    #15
    Got my 3GS two days ago and first thing after activation, it asked me to upgrade to 3.1.2.

    So, no.
     

Share This Page