Has anyone done this yet???? [Run Apple TV Software on Mac]

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by McMevan, Feb 12, 2008.

  1. McMevan macrumors newbie

    Joined:
    Feb 12, 2008
    #1
    Has anyone ripped the software from the Apple TV and ran it with a computer?? I assume its easily doable with a mac.... how about installing apple TV on a windows based computer??

    Lets see how many people get upset over this one... Basically is the software from it available to download anywhere.
     
  2. thesdx macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 12, 2007
    #2
    Yeah, it's been done. I tried it a while back ago. It works great, but you have to reboot to get out of it. It's floating around on the torrent sites. Now, there's really no reason to do this, as Front Row is pretty much an Apple TV on a Mac.
     
  3. speakerwizard macrumors 68000

    speakerwizard

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    London
    #3
    it has been done, also people have replaced their front row with appletv, instructions are on other sites, wont work on windows. and its pretty pointless doing this sort of thing as software updates alway disable things and nothing ever works properly, i remember puting front row on my powermac g5, had to re hack it every front row or itunes update.
     
  4. McMevan thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 12, 2008
    #4
    Does front row support the same things that the new apple tv does... eg. rentable hd content?
     
  5. harcosparky macrumors 68020

    Joined:
    Jan 14, 2008
    #5
    Ahhh ... I believe Rentable HD Content, from Apple, is restricted to the Apple TV.
     
  6. kyleaa macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2006
    #6
    Several reviews of the software have stated that this is the case.
     
  7. jbellanca macrumors 6502

    Joined:
    Jul 2, 2007
    #7
    Go check out the forums at InsanelyMac
     

Share This Page