Have I completely killed my iPhone?

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by ss957916, Jun 22, 2009.

  1. ss957916 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 17, 2009
    #1
    I wanted to put my old 1st gen iPhone on eBay, so selected erase all data. It was taking HOURS! So I did a hard reset and now it won't do anything.

    If I try and turn it on, the apple logo appears for about 10secs then it goes off again.

    What can I do?!
     
  2. theITGuy macrumors 6502a

    theITGuy

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Location:
    chasing the ghost in the machine
    #2
    Have you tried plugging it in with iTunes? Or restoring 2.2.1 or 3.0 on it?

    -J.-
     
  3. ss957916 thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 17, 2009
  4. Menge macrumors 6502a

    Menge

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Location:
    Amsterdam
    #4
    Try putting it into DFU mode and restoring it.

    If you don't know how to get into DFU mode, download PwnageTool 3.0 and it'll help you enter DFU mode.
     
  5. theITGuy macrumors 6502a

    theITGuy

    Joined:
    Feb 12, 2009
    Location:
    chasing the ghost in the machine
    #5
  6. jersey macrumors regular

    Joined:
    Jul 9, 2007
    #6
    My impatient self did this on Friday, too. Just turn it on and wait about an hour or so - or until it reboots itself again. Then put it in DFU mode and hook it up to iTunes for a redsnow restore.
     
  7. eldy macrumors 6502

    Joined:
    Jan 30, 2009
    Location:
    The City
    #7
    Have you tried hooking it up to a non-iphone satellite?
     

Share This Page