Have to hit back button twice in safari?

Discussion in 'macOS' started by puma1552, Sep 7, 2013.

  1. puma1552 macrumors 601

    Joined:
    Nov 20, 2008
    #1
    Just in the last few days, all of a sudden about 75% of the time when swiping back to the previous page, I have to do it twice. The first swipe back just results in a blank white page, and the second swipe back gets me to where I want to be. Doesn't do this all the time, but most of the time.

    I reset Safari, no change. I'm on Safari 6.0.5 and OS X 10.8.4.

    Any ideas? Pretty annoying, not sure why this started.
     
  2. anzio macrumors 6502

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Location:
    Innisfil, Ontario, Canada
    #2
    Weird. Same issue here. Just in the past few days I was hit with this exact bug. First swipe seems to load a blank page, second swipe actually goes back.

    This isn't the same issue people are reporting as a "white page that reloads." It's simply just a white page.
     
  3. berno macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Northwest UK
    #3
    I've got the same issue too. Only started having this problem a few days ago.
     
  4. MacsRgr8 macrumors 604

    MacsRgr8

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Location:
    The Netherlands
    #4
    I almost have the same issue...

    But in my case, my first hit of the back button just gets me to the top of the page, and the 2nd hit to the page before.
     
  5. anzio macrumors 6502

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Location:
    Innisfil, Ontario, Canada
    #5
    This is pretty mind boggling. I'm assuming none of us made any changes to our Safari configuration?

    My most recent change was wiping all local data/cookies, but that was an attempt to solve this issue.

    Curious.
     
  6. berno macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Northwest UK
  7. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #7
    Have the same problem too, using right click > Back, I get to the beginning or start of the page (for this thread it was post 5).

    But I am still on Safari 6.0.4 on OS X 10.8.3.

    Hmm, maybe a conspiracy to change to the NSA browser?
     
  8. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #8
    Does it only happen here on MacRumors Forums? I just ask, as it works perfectly fine on other sites, but MRF seems to have some problems.

    If so, we can take it up to the authorities and see, if arn could help.
     
  9. berno macrumors member

    Joined:
    Jan 25, 2005
    Location:
    Northwest UK
    #9
    Yes. I have only noticed it happening on MacRumors Forums.

    I think you're on to something!
     
  10. frogpelt macrumors newbie

    Joined:
    Mar 20, 2008
    #10
    Been having the same problem. Happens on multiple web pages.

    :(
     
  11. anzio macrumors 6502

    Joined:
    Dec 5, 2010
    Location:
    Innisfil, Ontario, Canada
    #11
    Mine occurs on most sites :( Mainly http://dslreports.com/. However, it is present on numerous other sites as well... It's baffling.
     
  12. krysteau macrumors newbie

    Joined:
    Sep 9, 2013
    #12
    Have to hit back button twice

    I have to hit the back button twice; the first time takes me to the top of the page, and the second to the previous page. The problem has only arisen in the last few days. Safari 6.0.5, Mac OSX 10.8.4.
     

Share This Page