Have you had any restart/shut down issues?

Discussion in 'OS X Yosemite (10.10)' started by Traverse, Nov 12, 2014.

  1. Traverse macrumors 604

    Traverse

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Location:
    Here
    #1
    I noticed these a few times in the public betas and reported them, but it looks like they've not been fixed.

    I've been using Yosemite about a month and on a few occasions I've restarted my system only to have it not restart until I used the power button. A few times when I went to shut down it just sat there with a mouse pointer and a black screen and I had to use the power button. Lastly, twice when betting up it would get halfway through the loading bar and then go black and restart itself.

    Have you noticed these?

    I'm on a late 2013 rMBP 15".

    ----------

    I don't want to start a new thread on this: if I choose to go back to Mavericks for now I can restore my files from a Yosemite TM backup correct?
     
  2. ABC5S Suspended

    ABC5S

    Joined:
    Sep 10, 2013
    Location:
    Florida
    #2
    Mid 2014 MacBook Pro Retina and no issues thus far...Since Oct 16th
     
  3. tumas macrumors member

    Joined:
    Oct 21, 2014
    #3
    Same problem here. 2014 15'' mbpr. There is a thread about this issue on the Apple forum. Some people say, that they found a solution but i dont think these is any (Such AS disabeling filevault, keep default wallpaper, fix permissions etc etc). I did run 10.10.1 for a few days now and havent had that shutdown/restart problem since. But that does not mean anything, because this issue occours not always and just occasionally,
     
  4. Traverse thread starter macrumors 604

    Traverse

    Joined:
    Mar 11, 2013
    Location:
    Here
    #4
    Thank you. Hopefully 10.10.1 does fix it because it's highly annoying.
     
  5. wazgilbert macrumors regular

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Location:
    UK South
    #5
    I have the opposite problem - random logouts of all currently logged in users. It's like having the system restart and I thought that had happened before, until it did it in front of me while I was browsing; The login screen suddenly appeared with no user icons flagged as logged in. I logged back in and all my apps started restoring from previous session, the same as an unplanned system restart.
    Which is nice.
     

Share This Page