Having HArd Time with SUmmerboard please help

Discussion in 'iPod touch' started by adamman41, Oct 13, 2007.

  1. adamman41 macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #1
    i already extracted summerboard from that apptapp websiteso i have these instrcutions on what to do..:

    SummerBoard.framework -> /Library/Frameworks/SummerBoard.framework
    SMBPrefs.app -> /Applications/SMBPrefs.app
    Themes -> /var/root/Library/SummerBoard/Themes
    com.apple.SpringBoard.plist -> /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.SpringBoard.plist

    I'm using WinSCP on windows, now when i first tried, i did the first 2 ok,do i have to set the properties to .0755 instead of .0644? I did that sicne i think thats what you have to do but please confirm. but when u got to put the themes i nthe summerboard folder, there was no summerboard folder in existence in library, im pretty sure i was at the right place too...

    Another question: i do NOT install the summerboard from the installer at any time right, but do i just install the themes from installer when i want them, and then once i get summerboard working how do i put themes that i download from online in.


    if someone could please give me a little step by step on what to do id greatly appreciate it. I really would love to get this up and running. THANKS
     
  2. adamman41 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #2
    bump, can someone please help, i really wanna et these working, they look awesome but im not sure what im doing wrong and how to do it once i do it, so can any1 please help me out here, thanks so much
     
  3. tyorke macrumors newbie

    Joined:
    Sep 16, 2007
  4. adamman41 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #4
    what problem, the folder not being there?
     
  5. Wrigster macrumors newbie

    Joined:
    Oct 13, 2007
    #5
    I got Summerboard to work

    I was having the same problem with Summerboard freezing up and not working. I thought I would retry changing permissions through Putty and it worked.

    I did the following:

    Run the following command via SSH

    /bin/csh

    /bin/chmod -Rf a+x /Applications/*

    * Restart iPod

    On a side note, Yes, my themes now work. I created the SpringBoard directory in the location specified and copied the Theme directory to that location.

    On a reboot, SMBPrefs now works and calls up the options screen.

    GL

    Wrigster
     
  6. adamman41 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 11, 2007
    #6
    any chance you could give me a little step by step on how to do it, id greatly appreciate it, how do u ssh, when i open up Putty, it doesnt prompt me to login, how come this is? and then whe i get that working, all i do is type in those 2 lines after i do the first couple things of dragging and dropping the summerboard stuff into the sftp? one of the fodlers was missing for me when i was doing it, all in all if you could give me a step by step how to, thatd be great, i really wanna get this working, last thing: if i do in fact screw up and my dock goes to the top as it has with every1 else's how do you fix that?
     
  7. tyorke macrumors newbie

    Joined:
    Sep 16, 2007
    #7

    thanks, that fixed it for me.
     

Share This Page