Having major issues with Microsoft Office 2008

naydies

macrumors newbie
Original poster
Nov 19, 2009
7
0
Can someone please assist me. I'm beyond frustrated.

I just installed Microsoft Office 2008 and have had nothing but issues since the installation.

Entourage is a nightmare. I have three different work emails that I use through it and I can barely open emails now. Especially emails with html or pictures attached. Today it's crashing on an email that has nothing attached. Here is the log for that...

Microsoft Error Reporting log version: 2.0

Error Signature:
Exception: EXC_BAD_ACCESS
Date/Time: 2009-11-19 13:01:28 -0800
Application Name: Microsoft Entourage
Application Bundle ID: com.microsoft.Entourage
Application Signature: OPIM
Application Version: 12.2.3.091001
Crashed Module Name: Foundation
Crashed Module Version: unknown
Crashed Module Offset: 0x0001d8cb
Blame Module Name: Foundation
Blame Module Version: unknown
Blame Module Offset: 0x0001d8cb
Application LCID: 1033
Extra app info: Reg=en Loc=0x0409
 

naydies

macrumors newbie
Original poster
Nov 19, 2009
7
0
Word crashes within 10 second on certain files, it wont open some files or it'll just crash on startup. This is an example of the error report for a file that crashes...

Microsoft Error Reporting log version: 2.0

Error Signature:
Exception: EXC_BAD_ACCESS
Date/Time: 2009-11-19 12:59:36 -0800
Application Name: Microsoft Word
Application Bundle ID: com.microsoft.Word
Application Signature: MSWD
Application Version: 12.2.3.091001
Crashed Module Name: Foundation
Crashed Module Version: unknown
Crashed Module Offset: 0x0001d949
Blame Module Name: Foundation
Blame Module Version: unknown
Blame Module Offset: 0x0001d949
Application LCID: 1033
Extra app info: Reg=en Loc=0x0409
 
Comment

naydies

macrumors newbie
Original poster
Nov 19, 2009
7
0
:eek: Sorry for so many posts, I was trying to include the entire log but it's probably not necessary. If it is, let me know I can repost.
 
Comment

MisterMe

macrumors G4
Jul 17, 2002
10,650
29
USA
:eek: Sorry for so many posts, I was trying to include the entire log but it's probably not necessary. If it is, let me know I can repost.
You are giving absolutely no relevant information.:
  • No information about your OS.
  • No information about your hardware.
  • No information about your email account or the protocol that it uses.
  • No information about how you connect to your mail server.
 
Comment

naydies

macrumors newbie
Original poster
Nov 19, 2009
7
0
You are giving absolutely no relevant information.:
  • No information about your OS.
  • No information about your hardware.
  • No information about your email account or the protocol that it uses.
  • No information about how you connect to your mail server.
Oh, okay...

My OS is Mac OS X 10.4.11

I'm not quite sure how to answer the following questions?

Sorry, I'm trying to give you relevant information? I wouldn't be asking if I knew all the relevant answers.
 
Comment

MisterMe

macrumors G4
Jul 17, 2002
10,650
29
USA
Oh, okay...

My OS is Mac OS X 10.4.11

I'm not quite sure how to answer the following questions?

Sorry, I'm trying to give you relevant information? I wouldn't be asking if I knew all the relevant answers.
So you don't know which email provider you are using? which protocol it employs? or how you are connected to the Internet?
 
Comment

naydies

macrumors newbie
Original poster
Nov 19, 2009
7
0
Email provider:
cmsinter.net
net-port.com

Connection:
Wirelessly through a Belkin
Internet provider is Time Warner

Protocol:
Both are POP
 
Comment

crackbookpro

macrumors 65816
Feb 25, 2009
1,097
0
Om nom nom nom
I had a problem with w/entourage... Error 17900

Everything else is correct for me in Office '08, but in your case there is definitely something different. Try calling Microsoft...

But on here, give the story of what happens in your case naydies... Initially your post looks like you put a bunch of "microsoft blogging" when you list needless info right away! :cool:
 
Comment

naydies

macrumors newbie
Original poster
Nov 19, 2009
7
0
You guys are a tough crowd. I'm just trying to get some help since I've tried everything to access my emails. I posted the message that it was giving me and figured someone would have some sort of idea of what's going on. To me it wasn't useless info but I'm not super computer savvy either.

I shall move along....thanks for making this process even more frustrating. :(
 
Comment

MisterMe

macrumors G4
Jul 17, 2002
10,650
29
USA
You guys are a tough crowd. ...
We are not tough, but neither are we psychic. You need to understand three things:
  1. Most of our systems work without issue. Things that have problems are not the norm.
  2. Problems have real causes. It may be because a server is down. It may be between the keyboard and chair. I have no idea what the problem is or where is will be, but it will be something and it will be somewhere.
  3. This forum is composed Mac users who help you because we want you to have the same Mac experience that we have. We are not paid technical support.
I asked you for specific information that may have helped me or someone else to diagnose your problem. Without it, it was impossible to help you. If you feel that requests for basic information about your setup are tough impositions, then you will find help very hard to come by indeed.
 
Comment

Schwieb

macrumors newbie
Jan 3, 2008
27
0
Seattle, WA
Can someone please assist me. I'm beyond frustrated.

I just installed Microsoft Office 2008 and have had nothing but issues since the installation.

Entourage is a nightmare. I have three different work emails that I use through it and I can barely open emails now. Especially emails with html or pictures attached. Today it's crashing on an email that has nothing attached. Here is the log for that...

Microsoft Error Reporting log version: 2.0

Error Signature:
Exception: EXC_BAD_ACCESS
Date/Time: 2009-11-19 13:01:28 -0800
Application Name: Microsoft Entourage
Application Bundle ID: com.microsoft.Entourage
Application Signature: OPIM
Application Version: 12.2.3.091001
Crashed Module Name: Foundation
Crashed Module Version: unknown
Crashed Module Offset: 0x0001d8cb
Blame Module Name: Foundation
Blame Module Version: unknown
Blame Module Offset: 0x0001d8cb
Application LCID: 1033
Extra app info: Reg=en Loc=0x0409
The snippet of crash log you posted indicates that Entourage is crashing inside a part of the operating system (the crashed module is "Foundation", which is part of the Cocoa layer.)

Unfortunately, without the complete crash log it is impossible to figure out exactly what OS calls Entourage is making and to see what part of Entourage is having problems.

Are you using POP or IMAP? or an Exchange account?

Schwieb
MacBU Dev Lead
 
Comment
Register on MacRumors! This sidebar will go away, and you'll see fewer ads.