Having such a hard time

Discussion in 'iMac' started by TC400, Dec 31, 2011.

  1. TC400 macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #1
    Connecting my iMac G3 to the internet.
    Idk what else to do!
    I wish it was just as simple as plug and play. I only had it connected to the internet once and that was at my brothers house.
    Any help?
    Bought it December of last year. I was getting so frustrated its giving me a headache!
     
  2. robgendreau macrumors 68030

    Joined:
    Jul 13, 2008
    #2
    No one can help you unless you provide more details on what you are using to connect to the internet. Try again.
     
  3. derbothaus macrumors 601

    derbothaus

    Joined:
    Jul 17, 2010
    #3
    It is.
    Unless your router/ modem is jacked up, cable bad, nic port bad, etc.
     
  4. TC400 thread starter macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #4
    A ethernet cable? What else would I use in this day and age lmao.

    ----------

    Cable is good works fine in my ps3. However my router has custom firmware on it.
     
  5. alksion macrumors 68000

    alksion

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Location:
    Los Angeles County
    #5
    A network adapter card... "lmao"
     
  6. btbrossard macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Location:
    Chicagoland
    #6

    There are a number of ways to connect your iMac to the network.

    What OS are you running? Is your iMac getting an IP address from your router or is it self assigning an IP address? Does your mac even show an ethernet cable is connected to it?
     
  7. kpgh554 macrumors regular

    kpgh554

    Joined:
    Dec 29, 2011
    Location:
    iver england
    #7
    reset the network settings as they set for orig router settings [your bros]
     
  8. alksion macrumors 68000

    alksion

    Joined:
    Sep 10, 2010
    Location:
    Los Angeles County
    #8
    ?
     

Share This Page