HD Icon not visible anymore

Discussion in 'macOS' started by jota73, Nov 28, 2007.

  1. jota73 macrumors 6502

    jota73

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Location:
    South America
    #1
    Guys,


    I run a leopard iMac 2.0Ghz, somehow the icon of my HD dissappeared. How can I make it visible again?
    please help

    thanks
    Juan
     
  2. jota73 thread starter macrumors 6502

    jota73

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Location:
    South America
    #2
    forgot to tell.... I have lost visibility of the icon in : Desktop, finder
     
  3. rotlex macrumors 6502a

    Joined:
    May 1, 2003
    Location:
    PA
    #3
    Read through this entire thread on the Apple forums - http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1215154

    This appears to be a rather annoying but that is affecting quite a few people, including myself. I've since been able to resolve it by following the advice from Francine, resetting object attributes, and trying a few other things.
     
  4. jota73 thread starter macrumors 6502

    jota73

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Location:
    South America
    #4
    Ok, one dumb question I am doing the first try with applescript, but what is my hard disk name?? is it the same user as my account or HD Macintosh, default name?
     
  5. rotlex macrumors 6502a

    Joined:
    May 1, 2003
    Location:
    PA
    #5
    It's whatever you named it, or the default if never changed.
     
  6. jota73 thread starter macrumors 6502

    jota73

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Location:
    South America
    #6
    then which is the default name?
     
  7. rotlex macrumors 6502a

    Joined:
    May 1, 2003
    Location:
    PA
    #7
    "Macintosh HD"
     
  8. jota73 thread starter macrumors 6502

    jota73

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Location:
    South America
    #8
    Guys,

    Is Apple doing something with this issue?
     
  9. jota73 thread starter macrumors 6502

    jota73

    Joined:
    Apr 19, 2006
    Location:
    South America
    #9
    does anyone knows if in next leopard update will be a fix for this annoying bug?
     

Share This Page