HDD size in new (mid 2007) iMac?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by furious, Aug 21, 2007.

  1. furious macrumors 65816

    furious

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    Australia
    #1
    I am planing to get a new iMac when leopard ships. Something occured to me today and that was, how hard is it to change the HDD in the new (mid 2007) iMac? Can you change it at all? I have looked at the pics on the Japanese website here and it looks like you cannot swap out the supplied HDD and put in your own or even change HDD when the old one get full.
     
  2. samh004 macrumors 68020

    samh004

    Joined:
    Mar 1, 2004
    Location:
    Australia
    #2
    I have seen those photos too, I don't believe it is user replaceable, you'd have to take it in to an authorised centre if you ever wanted to upgrade, so the best thing to do is to get the biggest option available now.
     
  3. furious thread starter macrumors 65816

    furious

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    Australia
    #3
    damn. I was hoping it was going to be user serviceable.
     

Share This Page