HELP! AMD Driver Update - (FREE GIFT IF SORTED)

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by MacCrank, Apr 22, 2012.

  1. MacCrank macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Location:
    UK
    #1
    Now the first person who can sort this for me today I am happy to send you a small free gift.

    Macbook Pro 15" - Running 1920 screen
    Grahics card: AMD Radeon HD 6750M

    My driver date is: 1/4/2011
    Driver Version: 8.812.0.0

    I have been searching for info for hours and have found various links and explanations but it is completely foreign to me.

    I have Windows 7 64bit running on bootcamp and when BF3 starts up it says I am running 11.1 and need 11.7 or newer.

    Now can anyone tell me what update I need? Do I need the latest 12.3/ 12.4? Or just the 11.10 preview?

    Whether I am doing something wrong or what I dont know but its begining to frustrate me! I am concerned I am not getting the most out of my grahics as I am getting lag and blur a little when moving around.

    I have tried automatic update but it says mine is up to date.
    I have tried 12.3 windows 7 64bit download and it runs through OK and says at the end install complete but when I check in device manager it has same driver version and date. Whether I am installing wrong driver or doing something wrong, I have no idea.

    Please help.
     
  2. WAM2 macrumors 6502a

    WAM2

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Location:
    United States
    #2
    http://www2.ati.com/drivers/hotfix/...d/12-2_pre-certified_vista_win7_64_dd_ccc.exe

    Go ahead and install that and you should be fine!
     
  3. MacCrank thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Location:
    UK
    #3
  4. WAM2 macrumors 6502a

    WAM2

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Location:
    United States
    #4
    Nope it will overwrite it.
     
  5. MacCrank thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Location:
    UK
    #5
    I have window pop up saying:

    Setup has determined that the operating system in use is not a 32bit OS as this setup for 32bit only. Setup will now Exit.
     
  6. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #6
  7. MacCrank thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Location:
    UK
  8. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #8
    Sorry, was confused, but the link WAM2 gave you is for a 64-bit OS, thus it should have worked.
     
  9. MacCrank thread starter macrumors member

    Joined:
    Nov 22, 2011
    Location:
    UK
    #9
    I shall try it again but that was the error I got up :confused:
    Nothing is ever easy!
     
  10. WAM2 macrumors 6502a

    WAM2

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Location:
    United States
    #10
    Try redownloading from the link in my post if it fails again.
     

Share This Page