Help! apple tv first generation trailer loading error!

Discussion in 'Apple TV and Home Theater' started by vista.john, Apr 22, 2013.

  1. vista.john macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #1
    My first generation Apple TV. Haven't used it for quite a while. Original first generation ATV, 40GB, non-jailbreaking, latest firmware. Last night, I am trying to bring it back to life. It connects to internet fine, load youtube fine etc.

    However, when I hit the "movie trailer". It always gives me this "An error occurred" sign. Other than the trailer error, everything else seems working.

    Any ideas? Anybody else had similar experience?

    thanks

    :confused:
     
  2. markfc macrumors 6502a

    markfc

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Location:
    Prestatyn, Wales, UK
    #2
    Same as mine, Wouldn't surprise me if Apple had dropped support for it.
     
  3. vista.john thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #3
    thanks for replying. I see. that's just lame! It is a perfectly capable machine...

    Anybody else with the first generation has similar problem?
     
  4. markfc macrumors 6502a

    markfc

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Location:
    Prestatyn, Wales, UK
    #4
    Mine has appeared to fix itself. Trailers are working again now. Maybe a temporary glitch on Apples servers?
     
  5. vista.john thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 24, 2008
    #5
    I did a factory restore and then upgrade. Finally it came back to live... thanks for the input. :)
     

Share This Page