Help Book: E-mail links not working

Discussion in 'Mac Programming' started by Senor Cuete, Nov 22, 2011.

  1. Senor Cuete, Nov 22, 2011
    Last edited: Nov 22, 2011

    Senor Cuete macrumors regular

    Joined:
    Nov 9, 2011
    #1
    The Help Book files in my app were composed in HTML. In XCode 4 all of the links work except for links that should open Mail so my customers can E-mail me. In older versions of XCode when they clicked on links like these:

    <a href="mailto:support@myapp.com?Subject=appname">E-mail support</a>

    It opened Mail. Now it doesn't. Can anyone tell me why and suggest a remedy?

    Update: I tried composing this page in BBEdit as HTML 5. I created it in Text Edit and saved it as HTML. I created a page with iWeb. I tried a lowercase 's' in "subject". These all create html with a capital 'S' in "Subject". I tried it with out the "?subject". It works in two browsers, all of the HTML editors, in fact in everything except in my help book. ???
     
  2. kainjow Moderator emeritus

    kainjow

    Joined:
    Jun 15, 2000
    #2
  3. Senor Cuete thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 9, 2011
    #3
    They worked with 10.5. I haven't "upgraded" to 10.7 - Lion because I read such awful comments about it on the Apple store web site and because my right hand isn't great and I struggle with gestures. Particularly hard are the new invisible scroll bars with no up and down arrows. These are retarded anyway. I don't want my Mac to act like an iPad, iPhone or PC, but I digress...

    I filed a bug report on this with Apple.
     

Share This Page