Help (bootable disk not found after using Boot Camp)

Discussion in 'Windows, Linux & Others on the Mac' started by noledge, Feb 16, 2008.

  1. noledge macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #1
    I need some help! I wanted to use boot camp to run windows xp pro on my macbook.
    However after setting up and partition the drive, i proceeded to install windows.
    When it got through the initial check of files and came to the setup screen it froze. I couldn't press enter to continue or F3 to exit.

    I had to restart the macbook and hold down the track pad button to eject the disk, however now when i restart the macbook it comes up with bootable disk not found and I can't even access OS X.

    What can I do to fix this? or do I have to take it to a technician to fix?

    Please help!!!
     
  2. lavrishevo macrumors 68000

    lavrishevo

    Joined:
    Jan 9, 2007
    Location:
    NJ
    #2
    Sounds like when you selected a partition to install to you selected the OSX partition. If so then your screwed. You need to put in your Leopard disk and start all over. If you are sure you did not boot off the Leopard disk and run disk utility, you know repair disk + permissions.
     
  3. noledge thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #3
    I can't even get into os x to run disk utility, i can't do anything past start up
     
  4. SaSaSushi macrumors 68040

    SaSaSushi

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Location:
    Takamatsu, Japan
    #4
    Have you put in the Leopard DVD and held the 'C' key down after pressing the power button and it still won't boot?
     
  5. noledge thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
  6. noledge thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #6
    Success!!!!

    I must not have held C down for long enough...

    But now my Macbook is back up and running.

    SaSaSushi you the man.

    Thanks for the advice.
     
  7. SaSaSushi macrumors 68040

    SaSaSushi

    Joined:
    Aug 8, 2007
    Location:
    Takamatsu, Japan
    #7
    Glad to hear you got it running again. :)
     

Share This Page