help :D 6.1.2 no service error (jailbreak related)

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by kevinshumate, Mar 9, 2013.

  1. kevinshumate macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2013
    #1
    i updated my 04.26.08 baseband iphone from some very old 3.x jailbroken version to 6.1.2 using sn0wbreeze (i have cydia and i made sure to hacktivate it) But the weird part is when I plug in my tmobile sim I am stuck on NO SERVICE now. Wut do?

    by the way when i connect my iphone to my computer and run redsnow it says I am on 6.1.2 with 04.26.08 for my baseband.
     
  2. kevinshumate thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2013
    #2
    i even tried clicking reset network settings on my iphone and still no service ;_; btw this is one of the first iphone 3gs's.
     
  3. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #3
    You install ultrasnow?
    Is it compatible with iOS 6.1.2 yet in order to unlock?
     
  4. vree macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2013
    #4
    I've installed ultrasnow on 6.1.2.
    so it should work.
     
  5. kevinshumate thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2013
    #5
    I fixed it by going into cydia and installing ultrasn0w.

    it just worked, the second I installed it boom I had service.

    I love you all. <3
     
  6. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.

Share This Page