help!! do i need extra setting??

Discussion in 'MacBook Pro' started by jameshk, Aug 7, 2011.

  1. jameshk, Aug 7, 2011
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2011

    jameshk macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    #1
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    i just bought vertex 3 and install on my macbook pro 17" 2011

    i only install windows 7 64bit ultimate on the system do i need extra setting to make the vertex 3 run smooth ???

    when i on my mbp17 sometime will say bootimg crash i also dunno why?? can someone help me?? need to trim something? or setting??

    please help...tq

    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU iPhone OS 4_1 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/532.9 (KHTML, like Gecko) Version/4.0.5 Mobile/8B117 Safari/6531.22.7)

    my system only win7, apple i didn't install on it...will it give me problem if didn't install apple??
     
  2. snaky69 macrumors 603

    Joined:
    Mar 14, 2008
    #2
    Well you won't be able to to any firmware update for the computer.

    Why buy a mac to put windows on it? You could've paid half as much for a decent windows PC instead?
     
  3. jameshk thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    #3
    because my mbp 17 is a gift....so i got no choice...why sometime i start up my mbp17 it will error and and restart for 2nd time then only i can go in my windows7?? some time disk error and ask me ctrl + alt + del
    sometime diskimg error , sometime white screen there jam...is it my vertex3 got prob??but after go in windows7 it work normal....i test atto benchmark the highest is 350mb/s only...is this normal?? :confused:
     
  4. tekkietekkie macrumors member

    Joined:
    Aug 26, 2010
    #4
    check the ocz forums you may need to update the firmware on the SSD there are people complaining about crashing
     
  5. jameshk thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    #5
    i can't find the firmware... can help me?:(
     

Share This Page