Help! EDGE Gmail working, Safari not??

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by splathattack, Mar 19, 2008.

  1. splathattack macrumors newbie

    Joined:
    Mar 14, 2008
    #1
    Hey y'all, long time listener, first time caller.

    I just got a refurb 8g iphone, 1.1.3 otb, but upgraded to 1.1.4, unlocked with ziphone and installed the t-zones thing via installer(I hesitate to call that a hack. guess I'm old school). Running T-mob (obv) and the EDGE is working fine with Gmail, I can get my email anywhere (totally worth the 5.99 by itself)

    However, Safari, youtube, etc is not working. It gives me an error 502 in safari. Has anyone else had this? Is there a patch/program or something else I can do through installer?? If I have to add another source that's totally cool and very appreciated.

    Also if anyone knows of a good tetris game for iphone let me know. :) And pacman. Ms. Pacman. god I love this phone!!!

    Thanks!!!! :D
     
  2. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #2
    Error 502 is a bad gateway. Is sounds like you either need to define a gateway, or T-Mo is getting wise and blocking port 80 access, which is used for Web surfing and YouTube.

    TEG
     
  3. splathattack thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 14, 2008
    #3
    Thanks for the reply!

    So how do I define a gateway in iphone? And why would gmail be working while youtube and safari aren't? Does that use a different gateway? Anyone else experience this with T-mobile and the specs above? Any fixes?

    Any feedback is much appreciated!

    Thanks!!

    Kathy
     
  4. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #4
    Because IMAP, SMTP, and POP use different ports.

    TEG
     

Share This Page