Help! Extreme Internet problem!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by marklight, Nov 16, 2007.

  1. marklight macrumors 6502

    Joined:
    Apr 6, 2006
    #1
    I just want to apologize for the length of this message- but you'll understand why it had to be so long after reading.

    I'm using a powerbook G4 867 mhz. I've never had a problem with browsing the internet. Today I went to load up a page in firefox and at first nothing happened so i thought maybe my connection was out (i'm using cable). I checked the connection and it was fine. After like 4 minutes, the page finally loaded. I decided to try safari. Same thing. Slow page loading. I restarted my computer, and still same thing.

    When I load google however, the page actually loads fairly fast. If I search something on google it also loads fast. But if I try to click on any of the links, again very very very slow. It took me like 20 minutes just to get to this page.

    This has never happened before. I recently updated mac osx (tiger) to the newest update a day or two ago, if that makes a difference, but that didn't really seem to affect my internet browsing before.

    Any suggestions?
     
  2. NAG macrumors 68030

    NAG

    Joined:
    Aug 6, 2003
    Location:
    /usr/local/apps/nag
    #2
    So you have 10.4.11? Hm, have you tried emptying your caches? Have you done any of those network speed optimization tricks?
     
  3. dstearns96 macrumors member

    dstearns96

    Joined:
    Dec 16, 2007
    #3
    i've had this one time. do you use a router (airport). I removed the password protection on my router and my internet worked fine (and still does).
     

Share This Page