Help! Factory Unlocked IP4 'Restore Error'

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by JaSuS, Dec 9, 2010.

  1. JaSuS macrumors regular

    JaSuS

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    127.0.0.1
    #1
    I have a UK factory unlocked iphone 4 which is jailbroken on 4.1 with limera1n....it worked fine until i stated downloading stuff from Cydia which may not be compatible with I0S 4 I guess...

    Problem: I cannot access my settings in the phone, each time I try it crashes.

    I tried restarting the phone same thing
    I tried restoring with a firmware "iPhone3,1_4.1_8B117_Restore" which gave me an error message which I posted a screen shot below. Can anyone remedy this?

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. WhatAmI macrumors 6502a

    WhatAmI

    Joined:
    Sep 2, 2009
    #2
  3. JaSuS thread starter macrumors regular

    JaSuS

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    127.0.0.1
    #3
    I did this am I am still getting the same problem :(
     
  4. vachargerfan macrumors regular

    Joined:
    May 28, 2008
    #4
    Are you using Tiny Umbrella to do the restore?
     
  5. JaSuS thread starter macrumors regular

    JaSuS

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    127.0.0.1
    #5
    Yep I am also using this firmware iPhone3,1_4.1_8B117_Restore which my SHSH was downloaded via tinyUmbrella...I also checked TinyUmbrella logs and it reads

    12/09/2010 13:07:13.390 You have saved your iPhone4 4.1 (8B117) SHSH locally and the request was sent to CYDIA. This means that CYDIA DOES have your SHSH. Do NOT bug semaphore about the Cydia home page showing this version.

    I have no idea what I am doing wrong but I am still getting the error in Itunes.
     
  6. Djlild7hina macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 28, 2009
    #6
    I've had errors like this before and they are irritating... try using a different usb port or a different computer to do the restore... if that doesn't work then create a new account on your computer and try. hope this helps
     
  7. JaSuS thread starter macrumors regular

    JaSuS

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    127.0.0.1
    #7
    ok thanks I am at work now I will try when I get home....:)
     
  8. JaSuS thread starter macrumors regular

    JaSuS

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Location:
    127.0.0.1
    #8
    WORKED!

    Thanks to all for the help!
     
  9. Djlild7hina macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 28, 2009
    #9
    yep no problem! glad i could help... haha just to let you know... the next time you restore you'll probably have to do the same thing
     

Share This Page