Help! I need to make T-zones (T-Mobile Web) $5.99 plan work...

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by mullet, Jul 12, 2008.

  1. mullet macrumors regular

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Location:
    B'klyn
    #1
    I used Pwnage Tool to unlock a 1.1.4 iPhone. My phone service with T-Mobile on the iPhone works fine. I just can't get the T-zones (T-Mobile Web) service that costs $5.99 to work. I've put in the wap.voicestream.com address in and nothing works. I've also looked for the T-zones hack in Installer app and it's not there. Anyone know how to get this to work with my configuration? What am I missing here?

    Regards,
    Mullet

    PS I've even tried the internet2.voicestream.com address as well.
     
  2. ljump12 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 10, 2006
    Location:
    philadelphia
    #2
    I believe you just need to install the 1.1.3 hack for tzones... it's in the installer.. check again
     
  3. buckeye17 macrumors member

    Joined:
    Jun 11, 2008
    #3
    How long have you had T-zones on your plan? You need the T-Zones hack for 1.1.4 that is in Installer, listed under Tweaks. Perhaps you need to update your community sources?
     
  4. mullet thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Location:
    B'klyn
    #4
    Thanx for your suggestions. I ended up updating the community sources and finally the hack appeared in 1.1.4 Tweaks. After that everything works fine now.

    Regards,
    Mullet
     
  5. thechidz macrumors 68000

    thechidz

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Location:
    New York City
    #5
    is it still possible to get the 5.99 tzones plan? can you get it for prepaid sims?
     
  6. mullet thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Location:
    B'klyn
    #6
    I believe it's not called tzones anymore. It's called T-Mobile Web. It's available only for people who have a plan ie not pay as you go. It also still costs $5.99.

    Regards,
    Mullet
     
  7. mesmurized macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2008
    #7
    Does T-Mobileweb really work? I've heard lots of chatter about a change at T-Mobile that broke the cheap old T-Zones Internet plan/hack.

    BTW: I just added the full Internet (19.99) package due to this chatter, but will downgrade if it really works 100%.
     
  8. Tommyzors macrumors member

    Joined:
    Sep 15, 2007
    #8
    I have had the T-zone plan add on since Feb. and is still working fine. In fact I can load websites like Yahoo in about 3 seconds.
     
  9. luffx macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    WI
    #9
    What exactly is the T-MobileWeb package?

    Does it allow you to use the internet via the T-Mobile network? Or do you need to be in range of a T-Mobile Wireless Router @ a Starbucks or somewhere?

    I'm considering an iPhone as soon as 2.0 is cracked. But I don't want a data plan that is purely situational, depending on where you are.
     
  10. mullet thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 8, 2003
    Location:
    B'klyn
    #10
    The T-zones web service is now called T-mobile Web. It's a service that provides web browsing normally to phones like the Motorola Razr. You can hack your iPhone to use this service. It provides an edge connection. It costs $5.99/mo. You don't need to get the $20 unlimited data plan if you get this service. If I remember correctly, the $20 plan doesn't require you to use the T-zones hack.

    ~Mullet
     
  11. Hls811 macrumors 6502a

    Hls811

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New Jersey
    #11
    I've got conflicting reports whether the TZones (or T Mobile web) is available with a pre-paid plan - It seems more people say its not so for now I'm going to assume you can't add the $5.99 service onto a pre-paid plan; with that being said whats the cheapest way to get data on the iPhone without a contract (voice is not necessary).

    I already have a T-Mobile pre-paid SIM that I can use or add a contract to but if I'm going to call up I want to get everything straight that I'll need to ask for as I don't want to ask them "Whats the cheapest way to get your data on my 1st gen iPhone?" :)
     
  12. luffx macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    WI
    #12
    So you're saying, for $5.99/mo, I can have full internet access on my iPhone? Meaning I can be anywhere and get the internet & receive IMAP mail?

    If so, where is this hack found?

    thanks!
     
  13. Hls811 macrumors 6502a

    Hls811

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New Jersey
    #13
    Well, its $5.99 + a voice plan (the cheapest is $29.99). If you already have T-Mobile its a great deal, if you don't its still cheaper than the standard AT&T plan but kinda pricey.

    I'm going to give the AT&T GoPlan pre-paid a try today... That'll only be $19.99/month for data only (which is all I need). That seems to be the cheapest way to get data on the iPhone.
     
  14. luffx macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    WI
    #14
    Awesome.

    I already have T-Mobile MyFaves on a RAZR phone.

    I just want to swap it out with an iPhone & get internet service on it.

    Sounds like it'll be possible, once somebody figures out the new iPhone. =3
     
  15. Hls811 macrumors 6502a

    Hls811

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New Jersey
    #15
    It seems like the jailbrake/unlock tool will be released any day now but from what I understand you won't get 3G speed because T-Mobile doesn't offer it (and when they do it will be different from AT&T's).. You might want to think about getting a 1st generation iPhone from ebay, craigslist (or wherever you can) - if it still has 1.1.4 on it you can use the T-Zones now as that hack is already available.
     
  16. luffx macrumors regular

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    WI
    #16
    I heard that T-Mobile will be offering 3G this summer. Now if it'll work or not is another story. :p

    Edit: Just did some research, and it looks as if 3G will be Voice Only. wtf?


    Now, the question that completely trumps all of this thought & theory...

    Is it possible to purchase a new iPhone w/o a contract?
     
  17. liquidh2o macrumors 6502

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Location:
    Hawaii
    #17
    Quick question. Are you saying you can get a prepaid Data plan through AT&T for $19.99 without having to get a prepaid voice plan? Or is that in addition to the prepaid voice plan?

    All i could find for AT&T's prepaid plan is voice(lowest 29.99) w/ the Data add-on (19.99). I'm in the same boat as you, wanting to use for data only, and $50/month for it is pretty underwhelming, especially when you look at what t-mobile offers.

    I'm sure 2.0 will be hacked soon enough, but for now it's ATT/2.0/$50 per mo or T-mobile/1.1.4/$35 per mo

    Tough tradeoff :(
     
  18. Hls811 macrumors 6502a

    Hls811

    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New Jersey
    #18
    Yes, but not yet and it won't be cheap. They did announce unsubsidized phones will be available for $599/$699 (8/16Gb respectively), but they are still locked to AT&T so you'd have to unlock yourself for use w/ T-Mobile.


    I think so.. I'm just going by what I read here:
    http://www.tuaw.com/2008/05/12/finally-a-data-only-iphone-plan-for-20-month/

    I'll post results tonight, I went to the AT&T store at lunch and bought a $25.00 pre-paid card so I'll test it out tonight. If it works I'll add on the $100 to make it last more than 90 days.

    The way it works is that your pre-paid balance is only using data - in theory you could make voice calls as well and it'll come off your balance at .25 cents a minute..

    Like I said I'll post tonight once I can get home and have the plan added to my account. (I'm going to create a new thread as I don't want to get too off-topic with this one since it was supposed to be regarding T-Mobile).
     
  19. liquidh2o macrumors 6502

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Location:
    Hawaii
    #19

    I will be eagerly awaiting your findings :D

    Will also be interested to know if you can do this while updated to 2.0, best of luck!
     

Share This Page