HELP!!! iPhone 4.3.3 Safe Mode (HORRIBLE) HELP SOME1 PLZ

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by IanCollis1, Jul 28, 2011.

  1. IanCollis1 macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2011
    #1
    Ok so out of no where my phone went into safe mode. I did restart but it didn't work, also when i restarted it it had like 5 white bars in frnt of the loading symbol. So I read help and did everything. I went in and deleted all but necessary sources, then I tryed again. This time no bars just loading screen so I thought it worked. But it didnt and then cydia dissapeared. So I went to jailbreakme.com and installed it again. Then went in to install that thing that was supposed to find out the problem but it wouldnt install. I restarted springboard many times but nuthin! So i went to this video and he told me to delete mobilesubstrate. So I removed it and then my iPhone went to a black screen with a white apple symbol (like when you start it up) and it wil not leave there. I'm very afraid I have ruined my iPhone forever :( If any1 has any thing at all plz HELP!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
     
  2. enoC macrumors 6502

    enoC

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Location:
    Denmark
    #2
    Do you have the shsh for 4.3.3? If so, put it in DFU-Mode and restore to 4.3.3 with TinyUmbrella and iTunes. And set it up as new. DO NOT use any backup.
     
  3. IanCollis1 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 28, 2011
    #3
    No I don't, only 4.3.4 and 4.3.5. It wouldn't let me do 4.3.3 :confused::confused:
     
  4. awadeee macrumors 68020

    awadeee

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Location:
    Viper City
    #4
    Put your iPhone in DFU mode and do a restore to 4.3.5.
     

Share This Page