help mee por favor!!

Discussion in 'MacBook Pro' started by healthyapple, Jan 22, 2013.

  1. healthyapple, Jan 22, 2013
    Last edited: Jan 22, 2013

    healthyapple macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2013
    #1
    Hello all.

    So when I post in a thread, I get this trail of mess; language list thingy.....how do I get rid of it?

    Thanks.

    Like this:

    nglish


    Deutsch


    Espaٌol


    Français


    Italiano


    Português
     
  2. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #2
    Can you possibly explain in more detail? Post a screenshot if necessary.

    B
     
  3. healthyapple thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2013
    #3
    How do you take a screen shot? Please don't shoot me, I know I'm not at all tech savvie.

    Sorry, it isnt on these forums by the way. It's fine here.

    Basically after I make a post the list of languages also posts along with my comment.
     
  4. TC400 macrumors 6502a

    TC400

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Location:
    Pittsburgh, Pennsylvania
    #4

    On a  its command shift 3
     
  5. dastinger macrumors 6502a

    dastinger

    Joined:
    Mar 18, 2012
    #5
    If it's not here, maybe the issue is with the other Forum, not your Mac. Anyway, to take a screenshot of your entire screen you hit: CMD + Shift + 3. To take a screenshot only of a part of your screen hit CMD + Shift + 4 and you'll have to select with your mouse the area you want covered.
     
  6. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #6
    Here's how to take a screen shot and post it.
     
  7. healthyapple thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2013
    #7
    Awesome, you guys are very helpful... I will notify the other people about the glitch.

    Thank you.
     

Share This Page