Help Please

Discussion in 'Digital Video' started by cmarkham, Mar 17, 2010.

  1. cmarkham macrumors newbie

    Joined:
    Mar 17, 2010
    #1
    I have a mac book pro and a canon hv40 camcorder. When I import or play back the video thru the computer via firewire the audio is delayed. Why is this happening? HELP!!!
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    The thread title guy strikes again:

    A more descriptive and precise thread title will help cater to the right audience and get you more responses.
    To edit your thread title, just click on the [​IMG]button on the bottom right of your original post and then click the "Go Advanced" button below your message.

    Have you also taken a look at MRoogle,since that question may have been asked several times?


    from the forum rules:Minor Problems

    3. Thread titles.


    Use thread titles that indicate the subject of the thread, not generic titles such as "Need advice/help". Moderators may change thread titles that have no specifics, usually by adding something more specific in parentheses.
    http://guides.macrumors.com/Help:Forum_Rules#Minor_Problems



    You're using iMovie I suppose?

    Does it only happen during capture? If so, than that is a normal behaviour.

    Is the camera's volume set to zero?
     
  3. matteusclement macrumors 65816

    matteusclement

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    victoria
    #3
    Stupid subject headings

    also help to know what kind of macbook you have.
    go to UTILITIES > SYSTEM PROFILER

    what is your OS, Ram, CPU, what did you use to capture it?
     

Share This Page