Help Plz! Trouble updating an App

Discussion in 'iOS Apps' started by CarbonCrew, Nov 5, 2010.

  1. CarbonCrew macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #1
    I don't know how many apps I'm having this issue with, but I do know that I'm having trouble with Atomic Web Browser. I'm currently using v. 3.7.1, version 3.8 is available in the iTunes Store. I get no notifications of an available update on my iPhone or iTunes. I've deleted and re-downloaded the app several times now with no success, 3.7.1 comes back each time.

    Any suggestion as to how I can fix this would be greatly appreciated.

    Thanks!
     
  2. andybno1 macrumors 68040

    andybno1

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Liverpool, UK
    #2
    easiest option would be to remove the app off your phone and iTunea and then re-download from the store.... you wont be charged for the app as you have already paid for it, then sync to device
     
  3. CarbonCrew thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #3
    Thanks, I'll give that a shot. I've re-downloaded through iTunes several times now and still get the old version. I'll give it a shot through my phone and report back.
     
  4. CarbonCrew thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #4
    Fuuuu, no luck.

    Deleted off phone and iTunes, Re-Downloaded through iPhone, Synced Phone and I've still got version 3.7.1.

    I guess I'll give it another shot.
     
  5. seajay96 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #5
    Don't think it's a problem with your account, it's doing the same thing to me.

    Possibly a problem with Atomic Web Browser, maybe they didn't change the version number when they made the update. I think the version on my iPad is 3.8, because it has the next/previous option for in page searches, but iTunes identifies it as 3.7.1

    Suggest you send an email to Atomic...I will do the same.
     
  6. seajay96 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 26, 2010
    #6
    Quick reply from Atomic:

     
  7. CarbonCrew thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #7
    Thanks for the follow up. I was wondering if it was an issue on their end.
     

Share This Page