Help SSD

Discussion in 'MacBook Pro' started by IngerMan, Oct 18, 2014.

  1. IngerMan macrumors 65816

    IngerMan

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Location:
    Michigan
    #1
    I upgraded to Yosemite yesterday. I was in disk utility and seen my TRIM was off, the aftermarket one. I enabled TRIM support, now I can't get to the home screen, after login big white screen with the not symbol

    How can I get back to disable TRIM support? I have a recent backup but how do I get it to run from my backup disk?

    15" pro 2011
     
  2. SandboxGeneral Moderator emeritus

    SandboxGeneral

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Detroit
    #2
    You're going to have to do a system restore. Reboot the computer and hold the Option button and then select the Yosemite recovery partition and follow the prompts.
     
  3. IngerMan thread starter macrumors 65816

    IngerMan

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Location:
    Michigan
    #3
    Thank you sandbox. Restore in progress. It's been a long time since I inflicted my own stupidity on my machine
     
  4. SandboxGeneral Moderator emeritus

    SandboxGeneral

    Joined:
    Sep 8, 2010
    Location:
    Detroit
  5. SanderG macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2014
    #5
  6. IngerMan thread starter macrumors 65816

    IngerMan

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Location:
    Michigan
    #6
    Wish I saw this first. I tried updating to 3.3 but it would not take it at the end of the upload. Something about signature?

    I'll probably just leave it off for now after my restore.
     
  7. SanderG macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2014
    #7
    You might need to allow apps from all sources (Prefs/Security/General)
     

Share This Page