Help unable to attach files in safari

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
hi
i'm a new mac switcher....n suddenly am no longer able to attach any files to my mails...i tried gmail,yahoo n hotmail n am unable to attach anywhere....pls help coz its urgent...thanx
 

iMeowbot

macrumors G3
Aug 30, 2003
8,636
0
Are you not getting an upload dialog at all, or are the uploads starting and failing to complete, or are you seeing error messages, or what?

As a general thing, make sure you have Javascript enabled in the Safari preferences. Many Web site features rely on it.
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
iMeowbot said:
Are you not getting an upload dialog at all, or are the uploads starting and failing to complete, or are you seeing error messages, or what?
its fails to complete...i also get a error msg...thanx for replyin
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
iMeowbot said:
As a general thing, make sure you have Javascript enabled in the Safari preferences. Many Web site features rely on it.

javascript is enabled...
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
if its google it jus doesnt complete...
wit yahoo it says:
Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page . The error was: “lost network connection” (NSURLErrorDomain:-1005) Please choose Report Bug to Apple from the Safari menu, note the error number, and describe what you did before you saw this message.
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
wit hotmail i get this:

An error occurred while processing your request.
Reference #95.e98709d2.1155733325.0
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
happy.buddha said:
Are you also running Safari Enhancer? If so, I had the same problem and it was fixed by unchecking the box for deactivating the cache.
wats the safari enhancer?
sorry but am new....n i dont think i'm using tht..
 

iMeowbot

macrumors G3
Aug 30, 2003
8,636
0
Any kind of program or tip that claims to boost Internet speeds can also cause problems like this, MTU tweaks and the like are common culprits.

That said, there are sometimes problems with Safari itself, and (assuming no tweaks are in place) a reset will often put things right. More here.
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
thanx a lot...however the reset doesnt help...have tried it several times...n their r no addtions to safari yet...its a new macbook n i haven;t downloaded any extras for it...
 

iMeowbot

macrumors G3
Aug 30, 2003
8,636
0
Okay, did you check out the MTU as described in the linked thread?

"Lost network connection" can, at times, actually mean just that, a problem with the network connection (network card, router, cabling) anywhere in the chain from your computer all the way back to the Web site. Is there any sort of support Web site at your ISP where you can check for trouble reports? Also, do you have any new networking hardware (especially, but not necessarily, wireless) at your end? Anything at all that may have changed can be suspect.

You can rule out a lot of possible problems by trying a different browser (Camino, Firefox, etc.). That will at least tell you if Safari or something else is at the root of the problem.
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
alrite...i think it mite hv somethin to do wit my router...thanx....i will check tht out now..
 

peanut48

macrumors regular
Original poster
Apr 4, 2006
172
1
hey i tried everythin n i also restored my router's settings to default but nothin helped...