[HELP] Updated to 3.0 - Slide for Emergency

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by jashsayani, Jun 17, 2009.

  1. jashsayani macrumors regular

    jashsayani

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Location:
    San Jose, CA
    #1
    Hi,

    I have an iPhone 2G (First gen) (8 Gig) which was 1.1.2 OTB, purchased from United States. I was using Firmware 2.2 and upgraded to Firmware 3.0.

    I am using TurboSIM, so I can see my Carrier name and make calls using my SIM. However, I see the "slide for emergency" screen.

    How do I get rid of this ??

    Some help would be greatly appreciated.
     
  2. JasonHiccup macrumors member

    Joined:
    Jun 17, 2009
    #2
    Sync to Itunes. It's backed up so you may have issues at first but just keep trying.
     
  3. jashsayani thread starter macrumors regular

    jashsayani

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Location:
    San Jose, CA
    #3
    It loads up iTunes Store and tells me to insert a valid SIM or get a replacement SIM :cool:

    When will QuickPwn for iPhone 2G release ?

    I do not need a jailbreak, just need to by-pass Activation.....
     
  4. i228 macrumors member

    Joined:
    May 23, 2009
    #4
    Give it sometime as 3.0 was just released.
     
  5. jashsayani thread starter macrumors regular

    jashsayani

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Location:
    San Jose, CA
    #5
    Yeah, I guess I'll just wait for QuickPwn. Should be released in a day.....
     
  6. mikehockenballs macrumors member

    mikehockenballs

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Greater Manchester, England
    #6
    I am in the same position as the thread starter, I have downloaded and installed version 3.0 and now I need to wait for Quickpwn to get my phone back working.

    Hope it gets released soon!
     
  7. jashsayani thread starter macrumors regular

    jashsayani

    Joined:
    Feb 7, 2009
    Location:
    San Jose, CA
    #7
    Its already ready, the DevTeam is just working on the 3G unlock and will release QuickPwn after the 3G unlock is ready, as both unlocks will have to be in the same version of QuickPwn... :rolleyes:
     

Share This Page