Help using external display using bootcamp

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by cis4life, Aug 3, 2008.

  1. cis4life macrumors regular

    Joined:
    Apr 4, 2008
    #1
    Hello,

    I have boot camp on my mac book (not a mac book pro, just a macbook) anyway, I can run my display if i run mac os, but once I boot camp into windows vista, I can't seem to toggle on my external display.

    I have search these forums and google without any real straight answer. So anyone using a regular macbook and using it with an external display with windows via boot camp, can you tell me how I simply toggle on my external display.

    Thanks,
    Cedric
     
  2. cis4life thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 4, 2008
    #2
    no one is using their macbook with an external display via window with bootcamp?
     
  3. logana macrumors 65816

    logana

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Location:
    Scotland
    #3
    I am using a MacBook with an external display and Windows but using VMWare Fusion - I don't think that you can use BootCamp with an external display if you boot into Windows....
     
  4. pinktank macrumors 6502

    Joined:
    Apr 5, 2005
    #4
    not sure but I remember using an external display on the first gen mbps with xp
     
  5. cis4life thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 4, 2008
    #5
    Thanks

    VMWare Fusion is great.

    Thanks for the advice,
    Cedric
     

Share This Page