Help with mobile me?

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Bulldog VII, Jul 14, 2008.

  1. Bulldog VII macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #1
    Hi all

    Not sure if this is the best forum to ask this on??

    I've got the new iphone & I have registered for me.com Following the instructions it says go to 'system preferences' & the clink mobileme on mobileme. The problem I have is that on neither my macbook or iMac is there??

    I have all the latest editions of itunes & OS X

    Anyone know what I am doing wrong??

    Thanks
     
  2. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #2
    Ops, I shall write that again & stop watching Le Tour de France!

    On the imac & macbook it tells you to go to system preferences & then click on mobileme. Only problem is it's not there??

    Hope this makes it clearer!!
     
  3. Stampyhead macrumors 68020

    Stampyhead

    Joined:
    Sep 3, 2004
    Location:
    London, UK
    #3
    It may still be called '.Mac' in you System Preferences. If you have that (it looks like a blue globe) click on that and you will be prompted to do the update that turns .Mac into MobileMe.
     
  4. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
  5. trek1500 macrumors member

    trek1500

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Location:
    Sugar Land, Texas
    #5
    Yep..I set mine up last night and it's working great!
     

Share This Page