Help with SIM card

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by Bulldog VII, Jul 11, 2008.

  1. Bulldog VII macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #1
    Hi all

    It has arrived & unlike my first one this hasn't got a SIM card in it, but separate. 2 questions

    1) I thought I had upgraded so why have they sent me a new SIM card

    2) How the hell do you change it??
     
  2. rodti macrumors member

    rodti

    Joined:
    Jul 31, 2006
    Location:
    Scotland
    #2
    1) You should just use your old SIM card if you're upgrading. I'd try that first, although there might be a strange reason why they've issued another one. Perhaps it's just a clone of your existing SIM?

    2) Use the SIM tool in the 3G box as per the instructions IN THE MANUAL :D
     
  3. philgilder macrumors 68000

    Joined:
    Sep 30, 2007
    Location:
    UK
    #3
    its not even in the manual, its on the manual box itself. impossible to miss!
     
  4. dalcorn1 macrumors regular

    Joined:
    Jul 10, 2008
    #4
    and yet i did....did it with a paper clip in the end i was looking for that bloody thing for ages
     
  5. Bulldog VII thread starter macrumors 6502

    Bulldog VII

    Joined:
    Jul 10, 2007
    Location:
    London
    #5
    Manual........I'm a man, don't need them!!

    All sorted now

    Thanks
     

Share This Page