Help - YouTube Videos stuck on loading screen

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Heb1228, Sep 25, 2007.

  1. Heb1228 macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #1
    I've been having a problem over the past week or so where SOME youtube videos won't play. I've never had any problem before with youtube. I'd guess maybe half of the videos I've tried to watch lately won't load.

    I'll get one of these two screens:

    [​IMG][​IMG]



    The status bar at the bottom of Safari says:
    [​IMG]


    The same thing happens on my wife's MacBook, which makes me think it may be a problem with my ISP (Charter Cable). Anybody goes any ideas? I've tried reloading the pages and clearing the internet cache. Same thing happens in Safari or Firefox. Here's two videos that I'm having the problem with:

    http://www.youtube.com/watch?v=-A-05wPlQQ4
    http://www.youtube.com/watch?v=aoMmbUmKN0E
     
  2. Heb1228 thread starter macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #2
    No one's got any ideas? (read shameless bump)
     
  3. Heb1228 thread starter macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #3
    Well those two videos started working for some (unknown) reason. I can't think of anything I changed to fix it. So if anyone else has a similar problem... I wish I knew what to tell you. Wait a while is the only advice I have.
     
  4. webgoat macrumors 6502a

    webgoat

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Location:
    Austin, TX
    #4
  5. CalBoy macrumors 604

    CalBoy

    Joined:
    May 21, 2007
    #5
    I had a problem with youtube videos freezing up on me. A complete delete and fresh install of Flash solved that problem. Try that and see if it works.

    Sorry, it's the best I can do:eek:
     
  6. Heb1228 thread starter macrumors 68020

    Heb1228

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Location:
    Virginia Beach, VA
    #6
    Fortunately that one works for me! Haha!
     
  7. Sunny89 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 18, 2012
    #7
    Hey Calboy

    Deleting all the flash files and reinstalling flash player fixed the problem for me. Thank you very much
     

Share This Page