Help :(

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by hayd93, Apr 21, 2008.

  1. hayd93 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 8, 2008
    #1
    Right here we go,
    My good old powermac yesterday got some new rem i can to put the ram in all was fine booted went mess added another stick was fine again.Did the same and switched it off and added a stick i all ready had it was a bit tight but went in.I can to boot it and nothing dead comes on fans spin for about 2 secs and then it goes.I took all the new ram out and put the old still nothing.What do you think is gone on ? i am wondering did i put ram in all the way and have i blown something

    Please help i love it
     
  2. nick9191 macrumors 68040

    Joined:
    Feb 17, 2008
    Location:
    Britain
    #2
  3. hayd93 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 8, 2008
    #3
  4. brn2ski00 macrumors 68020

    brn2ski00

    Joined:
    Aug 16, 2007
    #4
    Worst English I have ever read.
     
  5. chrono1081 macrumors 604

    chrono1081

    Joined:
    Jan 26, 2008
    Location:
    Isla Nublar
    #5
    did you try taking it out and starting it up with the old ram? You could have got a bad stick.
     
  6. 7031 macrumors 6502

    7031

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    England
    #6
    He already said that he has.
     

Share This Page