iPhone hide icons?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by rick snagwell, Jan 1, 2014.

  1. rick snagwell macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #1
    sbsettings used to have a setting where you could hide icons, like the stock ones. springtomize as well. with both of these not updated yet, has anyone seen an app that does this in 7.0.4?
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #2
    Poof!

    It will go to safe mode after hiding but respring will fix that
     
  3. rick snagwell thread starter macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #3
    installed it and checked some to 'off'. but nothing happened. respringed on my own. still nothing
     
  4. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
  5. rick snagwell thread starter macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #5

    yea im on 5s
     
  6. darricksailo macrumors 601

    darricksailo

    Joined:
    Dec 18, 2012
  7. fizz7283 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #7
    Lockdown pro has this option, it's 99 cents right now.

    If they're apps you won't be using like stocks and voice memos then you won't have any problems using the feature.

    It you're doing like me and hiding apps and creating activator menus, you'll run into a problem. Hidden apps do not show up in the multitasking switcher. They still multitask so that when you reopen them via the activator menu they're in the same state as they were when you left them, you just can't get back to them via the switcher.

    Even with this limitation, lockdown pro is still well worth the 99 cents.
     
  8. rick snagwell thread starter macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #8

    so i just purchased this app. gives an error on cydia when it tries to download.
     
  9. BumpyFlatline macrumors 68030

    BumpyFlatline

    Joined:
    Apr 11, 2012
    #9
    What's the error?
     
  10. fizz7283 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #10

    What error? You can always write the developer to let him know/ask about it, he is very good at responding to emails.

    I purchased it earlier this afternoon when it first came out in cydia without any issues and he already released an update for it today. I did the update without any issues as well.

    I wonder if the error has anything to do with the increased traffic in cydia.

    If you have twitter you can also ask him on there, on twitter he is iptmdeveloper.
     
  11. rick snagwell thread starter macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #11

    was http 500 error. fine now!
     
  12. fizz7283 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #12

    Okay good, so it downloaded now?
     
  13. rick snagwell thread starter macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #13

    yes. but it screwed up ccsettings and crashed when i clicked on 'setup lockdown pro now'
     
  14. fizz7283 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #14
    Okay that I can't help you with, I'm sorry =/ I currently don't have any control center tweaks installed.

    But like I said, best thing is to write the developer and let him know of any and all issues you may have. I have written him many times in the past, he is great at fixing and implementing things to make his tweak better.
     
  15. rick snagwell thread starter macrumors 68040

    rick snagwell

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Location:
    oceanside, ca
    #15

    i emailed him with some info, already got back to me and says he will have a fix soon. seems like a great dev.
     
  16. fizz7283 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #16

    He is excellent. On lockdown pro for iOS 6 you used to not be able to hide the phone, settings and a few other icons. I emailed him asking if he could change that and just put the warning symbol on it like he did for cydia and within a few days there was an update pushed to cydia that had that feature implemented. He really listens to what the users want and works hard to fix bugs and implement features.
     
  17. Steve-Jobs macrumors 6502

    Steve-Jobs

    Joined:
    Oct 18, 2010
    #17
    poof doesn't work on my iphone4 also hiddensettings has icon hif eoption. but can't tap the cross to hide the stock apps.
     

Share This Page