High-density RAM in a Mac

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by Sawtooth811, Apr 26, 2008.

  1. Sawtooth811 macrumors 6502

    Sawtooth811

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Charleston, IL
  2. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #2
    Depends entirely on which Mac and what the configuration of the module is.

    A high density 512 won't work in a Sawtooth G4, a high density 256 won't work in a Yosemite G3 or a Yikes G4
     
  3. Sawtooth811 thread starter macrumors 6502

    Sawtooth811

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Charleston, IL
    #3
    Coincidence. Someone's login name is CanadaRAM and is telling me about RAM! LOL!:D
     
  4. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #4
    Yer new around these parts, ain't you podner? ;)
     
  5. Sawtooth811 thread starter macrumors 6502

    Sawtooth811

    Joined:
    Oct 18, 2007
    Location:
    Charleston, IL
    #5
    YEP!:D
     
  6. Neil321 macrumors 68040

    Neil321

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Britain, Avatar Created By Bartelby
    #6
    No coincidence,CanadaRam's the resident RAM boffin,anything you want to know about RAM he's your man
     
  7. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #7
    Actually, I'm more often referred to as buffoon, but maybe it's just a regional pronunciation...
     
  8. Neil321 macrumors 68040

    Neil321

    Joined:
    Nov 6, 2007
    Location:
    Britain, Avatar Created By Bartelby
    #8
    Im from the UK,we like to be polite on this side of the pond :D
     

Share This Page