History Channel app loads and quits

Discussion in 'Apple TV Apps' started by stillcrazyman, May 8, 2018.

  1. stillcrazyman macrumors 68020

    stillcrazyman

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Location:
    In Exile
    #1
    Up until a few days ago, I had been using the History app to watch a number of shows. So, I launch the app, get a spinning wheel icon, then it quits back to the main ATV4K menu.

    Double tap the Home button - I see the app is still loaded, but not accessible.
    Fine, I'll delete it and reinstall.
    That didn't fix it.
    Searching the info on the App Store, I see the app is now called History TV Shows (H2) and has a last update from 2015. Very odd.
    It looks to me like the recent version of the app isn''t on the App Store anymore - maybe replaced with the older version ? I have no idea.

    I contacted the History app support on A&E Networks, but not sure if they're going to be able to fix it.

    I don't want to go through the effort of resetting the ATV4K. I have 36 other apps that work just fine.

    Anyone else have issues with the History App ?
     
  2. m11rphy macrumors 6502

    m11rphy

    Joined:
    Dec 26, 2009
    #2
    I've had this issue all weekend so you are not alone
     
  3. stillcrazyman thread starter macrumors 68020

    stillcrazyman

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Location:
    In Exile
    #3
    Yep. It started Sunday for me. I did get a response from A&E/History - I'll provide more info to them and see if anything good comes from it.
     
  4. m11rphy macrumors 6502

    m11rphy

    Joined:
    Dec 26, 2009
  5. stillcrazyman thread starter macrumors 68020

    stillcrazyman

    Joined:
    Oct 10, 2014
    Location:
    In Exile
    #5
    Odd enough, it’s working for me now also. I did have to sign in and out a few times for it to finally work.
     

Share This Page