holding shift+restore to bypass does not work

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by culua, Sep 18, 2009.

  1. culua macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2009
    #1
    i have itunes 8.2.1 and im using laptop hp computer. what i was trying to do is downgrade my 3.1 to 3.0.1. when i try hold down shift and restore it does nto work. what i notice at the coner of the itunes there is symbol + sign (create play list) and when i hold down the shift button it changes to a wheel that said (create a smart playlist) no im not sure if that cause the interferrance when trying to restore my iphone.
     
  2. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #2
    I assume you're using Windows. Are you clicking on the restore in the middle of the page on iTunes?
     
  3. culua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2009
    #3
    well once im on the restore screen i held down shift and restore nothign happens.
     
  4. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #4
    In the summary tab, you click on shift and the restore?
     
  5. culua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2009
    #5
    yes.. i even try updating it to iutne 9.0 still same problem but this time there the + sign and the whell symbol didnt interfer while im holding down shift + restore
     
  6. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
  7. culua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2009
    #7
    i got it fix. what i did was i log off from my administrated user to my other user account and it works. i don't understand why it wont let me do that with my main account? is it probably ant-virus some kind of program that cause it not to work?
     
  8. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #8
    You probably don't have the .ipsw in the admin acct.
     
  9. culua thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 18, 2009
    #9
    i do have it even if i do not have it or not holding down shift+restore should work ether way. i know cause i try deleting the ipws which is located in the app/itunes and re downloading it again both ways.
     

Share This Page