Home on Mojave - Automation hub?

Discussion in 'macOS Mojave (10.14)' started by winstano, Jun 4, 2018.

  1. winstano macrumors regular

    Joined:
    Dec 17, 2005
    #1
    If anyone's running Mojave and has a Home setup, could they check if it's possible to run it as a hub? I'm running a Mac Mini as a server and would love this as an option instead of leaving an iPad at home constantly!
     
  2. x34 macrumors 6502

    Joined:
    Oct 19, 2014
  3. iengelen macrumors newbie

    iengelen

    Joined:
    Jun 27, 2018
    #3
    Hate to say it but as far as I can tell it's not possible.
    Was really hoping I could make my iMac the new hub iso my ipad.
     
  4. winstano thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 17, 2005
    #4
    Just upgraded... And... Nope. This is a pretty annoying oversight - I don't (currently) own an AppleTV or HomePod, but do have a Mac that's currently on all the time.
     
  5. Rudy69 macrumors 6502a

    Rudy69

    Joined:
    Mar 30, 2009
    #5
    Macs are not powerful enough /s
     

Share This Page