Hosed my 3GS with 3.1 HELP

Discussion in 'iPhone' started by vansouza, Jul 3, 2009.

  1. vansouza macrumors 68000

    vansouza

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    West Plains, MO USA Earth
    #1
    Shamefully I am a member of ADC.

    I restored my 3GS with 3.1 because BT was not connecting to my iPhone.

    iTunes error is to please register the device... well it is registered.

    When I try to restore with Xcode the error is to activate with iTunes...

    Any help would of course be greatly appreciated... Thank you...
     
  2. jeremeys macrumors newbie

    jeremeys

    Joined:
    May 29, 2009
    Location:
    Denver, CO
  3. vansouza thread starter macrumors 68000

    vansouza

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    West Plains, MO USA Earth
    #3
    I didn’t have to do any thing special for the first time I installed 3.1. And now iTunes tells me to do one thing and Xcode some thing else.

    How would I do the udid thing.

    I feel like such an idiot. I have been to the developer site and my iPhone is there with a very very long ID number.

    Thanks...
     
  4. paj macrumors regular

    paj

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Location:
    USA
    #4
    Just remove it from ADC and re-add it by entering the serial number (yes, the serial number can be used to register it). You can get the serial number from System Profiler, under USB -> USB High-Speed Bus -> iPhone
     
  5. vansouza thread starter macrumors 68000

    vansouza

    Joined:
    Mar 28, 2006
    Location:
    West Plains, MO USA Earth
    #5
    Thank you... I only now realized that the 3GS was not the 3G... HELLO... what an idiot move on my part... your advice got me to install the 3GS up on the ADC site and itunes. blessed the phone.... thank you and God bless...

    Edit... yes I got the iPhone back. Thank you...
     

Share This Page