Houston We Have a Problem! "Mission Control"

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by Holbert, Jun 14, 2011.

  1. Holbert macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2009
    #1
    So I'm pretty sure that my Mission Control is broken! Mine looks nothing like this:
    [​IMG]

    Instead it looks like this:
    [​IMG]


    Any ideas of why it doesn't look right? Am I not moving my fingers correctly over my trackpad?!
     
  2. ajcrow93 macrumors member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    #2
    hmmm... no, that doesn't look quite right. haha.

    Probably just a little bug. Have you tried restarting? I keep finding all sorts of weird glitchy things with the full screen view that look similar. They still have a few things left to iron out.
     
  3. Holbert thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2009
    #3
    I've tried everything! I even upgraded to DP4! No luck. :(
     
  4. Bernard SG macrumors 65816

    Bernard SG

    Joined:
    Jul 3, 2010
    #4
    Does it do that with all apps? Maybe it's just a Chrome/Lion conflict?
     
  5. Holbert thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2009
    #5
    It's every app. Even when I have chrome quit it still doesn't work. I've had this problem with every developer build. I hope the problem does not persist into the final build of Lion!
     
  6. Yamcha macrumors 68000

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #6
    Thanks definitely not normal, hopefully the issue will be resolved in the final build..
     
  7. superericla macrumors 6502

    Joined:
    Sep 27, 2010
    #7
    Seeing as you are supposed to be a dev to even install Lion at the moment, you should report the issue. :p
     
  8. aldejesus macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Location:
    PR
    #8
    I'm running on latest version (11A480e) and it's working fine.
     

    Attached Files:

  9. ajcrow93 macrumors member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    #9
    I sometimes get this weird empty space that gets left behind if I close a fullscreen safari window. It just sits there with the grey background. Just a little weird bug that goes away after a restart.

    Screen Shot 2011-06-15 at 5.03.19 PM.jpg
     
  10. aldejesus macrumors regular

    Joined:
    Feb 3, 2011
    Location:
    PR
    #10
    Use cmd+tab to see the apps that are running in the background, you should probably see safari, switch and use cmd+q to quit safari. Now, you should not see the safari grey screen. And also remember that when you restart Lion you can choose to "reopen windows when logging back in", so if safari was still running it will appear even after restart.
     
  11. ajcrow93 macrumors member

    Joined:
    Jun 14, 2011
    #11
    Yeah, just quitting safari ended up fixing it. Was a little weird though. :D
     
  12. BLACKFRIDAY macrumors regular

    Joined:
    May 23, 2011
    #12
    Delete your home folder. Maybe you'll see something? :eek:
     
  13. Holbert thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2009
    #13
    Delete my home folder?! Won't that delete all my stuff?
     
  14. Holbert thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 13, 2009
    #14
    I fixed it! I think...Ok, so if any one else has this problem all I did was create a new user account and logged on as it. The new user account's mission control worked just as it should. I thought I was going to have to transfer all my junk onto the new account so I logged back into my usual account. Come to find out, my mission control in my regular account works fine now!
     
  15. BLACKFRIDAY macrumors regular

    Joined:
    May 23, 2011
    #15
    I am sorry it was a bad joke. :|
     

Share This Page