How can i delete qTweeter off my iPhone?

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by dan.k., May 7, 2009.

  1. dan.k. macrumors newbie

    Joined:
    May 6, 2009
    #1
    Hey i just installed the App qTweeter from Cydia onto my iPhone 3g. I used up the 15 free trials it gives you and i want to delete the App off my phone. I tried to delete it by holding down the icon till it started wiggling, but it wont let me... can anyone help me?
     
  2. stridemat Moderator

    stridemat

    Staff Member

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    UK
    #2
    IF you go into itunes on your computer and delete the app from there, it can no longer sync to your iphone? Not sure if it will work but worth a try.
    :confused:
     
  3. mlemonds macrumors 6502a

    mlemonds

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Location:
    Lexington, KY
    #3
    you have to go into cydia and under package management (i think) and removed it from there.

    been a while since i have jailbroken, but i know you have to uninstall the cydia apps through cydia.
     
  4. dan.k. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 6, 2009
    #4
    Hmm... i can't find package management tab... i only see "featured packages"
     
  5. dan.k. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    May 6, 2009
    #5
    Oh NVM!!!! I found where to uninstall it!! THANK YOU GUYS FOR THE HELP!!! YIPEEEEEE :D
     
  6. dravenrocks macrumors newbie

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #6
    Ok so i removed it using Cydelete,and it doesnt show up in Cydia under package management,but its still on my phone. I can slide down the winder in any app still,but i cant tweet into it. Any ideas guys?
     
  7. NateDMB macrumors regular

    NateDMB

    Joined:
    Jan 25, 2008
    #7
    I would reinstall it from Cydia, and then uninstall it through Cydia. I never like CyDelete as it seemed buggy in the way you're describing.
     
  8. dravenrocks macrumors newbie

    Joined:
    Jul 21, 2008
    #8
    Sorted it. Just changed my theme on winterboard,let springboard reload and it was gone. Thanks guys!
     

Share This Page