How can I open another Firefox window?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by doxavita, Mar 2, 2011.

  1. doxavita macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 6, 2010
  2. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
  3. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
  4. doxavita thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 6, 2010
    #4
    Nope, that doesn't work, all that does is open a new tab...
     
  5. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #5
    File->New Window opens a new tab? Then your Firefox is broken.
     
  6. doxavita thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 6, 2010
    #6
    There's no "New Window" option under the file menu, ( my firefox isn't broken)
     
  7. v66jack macrumors 6502a

    v66jack

    Joined:
    May 20, 2009
    Location:
    London, UK
    #7
    Do a two finger click on the icon in the dock, then click 'open new window'
     
  8. simsaladimbamba

    Joined:
    Nov 28, 2010
    Location:
    located
    #8
    What version of Firefox do you have?

    screenshot of File > New Window menu item in the Firefox 4 Beta 9, but I suppose the NEW WINDOW menu item is included with older versions. Maybe.
    [​IMG]

    PS: How do you know it is not broken, when such menu item is not visible with your Firefox, but with almost all the others?
     
  9. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #9
    Weird: it must have been removed in a newer version because it's there in mine.
     

    Attached Files:

  10. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #10
    My screenshot is from 3.6.6 (with New Window in it).
     
  11. doxavita thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 6, 2010
    #11
    perhaps some addon is blocking that option, don't know, maybe Tab Mix Plus?
     
  12. doxavita thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 6, 2010
    #12
    fixed it!, I had "enable single window mode" under tab mix plus...
     

Share This Page