How Do I get Smackbook on my mac?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by magicjames92, May 22, 2007.

  1. magicjames92 macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    #1
    My friends talk about it, but how do i get it?
     
  2. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #2
    Here...download the Zip file of patches from his site, amstracker from osxbook.com, and the patched Desktop Manager app and follow his instructions.
     
  3. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #3
    MUCH better than that is VirtueDesktops, it now has a 'use motion sensor' preference :)
    If you have a MBP, then you can just wave your hand over the keyboard with the 'enable light sensor' preference to switch desktops!!!
     
  4. warfa macrumors regular

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Location:
    SD
    #4
    i think this will be made obsolete one leopard comes out with "Spaces" right?
     
  5. TimJim macrumors 6502a

    Joined:
    May 15, 2007
    #5
    do virtuedesktops

    its much easier with preferences and all that stuff
     
  6. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #6
    I sincerely doubt that Spaces, or any part of Leopard for that matter, will encourage you to hit your Mac.
     
  7. magicjames92 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    #7
    Smackbook sounds too difficult..i downloaded virtuedesktops but cant get it to work...i have a macbook(not pro)
     
  8. magicjames92 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    #9
    ok i think i got it now. its wierd though. theres some things that need fixin. Like desktop name changing, changing how many desktops, etc.
     
  9. warfa macrumors regular

    Joined:
    Apr 12, 2007
    Location:
    SD
    #10
    I meant function wise. It would be doing the same thing but even better as you will be able to drag applications across different desktops and be able to see all four desktops in one window and choose between them.:)
     
  10. psycoswimmer macrumors 65816

    psycoswimmer

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Location:
    USA
    #11
    Smackbook seems interesting. Does it only work with MBs? Will it work with my Intel iMac?
     
  11. psychofreak Retired

    psychofreak

    Joined:
    May 16, 2006
    Location:
    London
    #12
    Yes, that is why the developer is stopping development of VirtueDesktops due to Spaces...
     
  12. magicjames92 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    #13
    i uninstalled virtuedesktops. its not worth it for what it is. it messed up my comp and wierd things started happening. fixed by a uninstall and a restart.
     

Share This Page