how do i get this IMGrab to work?

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by PACMAC, Mar 8, 2008.

  1. PACMAC macrumors regular

    PACMAC

    Joined:
    Feb 24, 2008
    #1
    so i install jiggy imgrab and imgrab fix on my 1.1.3 iphone and i get a error ..but when i install just jiggy and imgrab with out the fix the menu shows up and i try to click import history but get a ERRRO 10003..but when i insatll the fix bug it wont even showthe menu just blank shows my background..how do i fix? im on mac:apple:

    thanks:)
     
  2. Paulchen1973 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 9, 2008
    #2
    How to fix IMGrab

    Hello,

    I had the same problem and I think, there is a simple solution.

    With the firmware 1.1.3/1.1.4 some of the paths were changed. IMGrab searches for a file called "History.plist". This file could be found under
    "var/mobile/Library/Safari/History.plist". IMGrab references to a different path, meaning the program is looking in the wrong place (var/root/Library/Safari/History.plist), causing the 1003 error.

    The solution is to set the path to "var/mobile/Library/Safari/History.plist".

    This is also necessary, if you want to save the picture, because IMGrab refers here also to the wrong path, causing the 1040 error. The path should be
    "var/mobile/Media/DCIM/100Apple".

    How to change the paths? I've done it with Jiggy (great program by the way). I'm certainly no expert in Java, but the fact that I could fix IMGrab says a lot about Jiggy. Any other program to edit the file "main.js" does it to.

    If you have any further questions, do not hesitate to ask. :)
     
  3. A.Z. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 15, 2008
    #3
    Hey, Paulchen1973 would you know how to do that on Windows by any chance?..would really help
     
  4. A.Z. macrumors newbie

    Joined:
    Mar 15, 2008
    #4
    ermm need help for the same reason but with Windows...Sorry I didn't know how to delete my first post..
     

Share This Page