How do i install Quake 3 on my Mac?

Discussion in 'Mac and PC Games' started by QueenZ, Dec 19, 2009.

  1. QueenZ macrumors 6502

    QueenZ

    Joined:
    Oct 26, 2008
    #1
    I downloaded Quake 3 from VersionTracker - http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/8961

    I got Quake3.app out of it, then i moved that to Applications, then tried to run it and it shows me this message when i open the application..
    [​IMG]

    Not sure what that warning message means or what i have to... help please..
     
  2. Nickm4N macrumors member

    Joined:
    Jul 29, 2009
  3. Schmittroth macrumors regular

    Schmittroth

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Location:
    NYC, Astoria-Queens
    #3
  4. kkat69 macrumors 68020

    kkat69

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Location:
    Atlanta, Ga
    #4
    Quake Live is only the multi-player side of Quake 3 or Quake 3 Arena. There is no single player in Quake Live.
     
  5. Schmittroth macrumors regular

    Schmittroth

    Joined:
    Dec 6, 2003
    Location:
    NYC, Astoria-Queens
    #5
    Non entirely true. You can play solo against bots by clicking on the practice links.
     
  6. QueenZ thread starter macrumors 6502

    QueenZ

    Joined:
    Oct 26, 2008

Share This Page