How do I know if my iPod touch has been jailbreaked?

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by slick773, Jun 28, 2008.

  1. slick773 macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #1
    How do I know if my itouch is jailed breaked? i bought it used on craigslist> it said it was jail broken> What advantages is there with that feature thanks..
     
  2. Mikey- macrumors regular

    Joined:
    Mar 18, 2008
    Location:
    England
    #2
    If it's jailbroken there will be a icon on the home screen saying "installer"
     
  3. slick773 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #3
    no i dont, I guess i he got me. What happens if it is jail broken?
     
  4. donaldj macrumors 6502

    donaldj

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Location:
    Ontario, Canada
  5. slick773 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #5
    did all that but it says can not find host?
     
  6. PMB macrumors 65816

    PMB

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Location:
    New York
    #6
    FYI, it is Jailbroken, not jailed breaked :D

    the advantages of the installer (at least for 2 more weeks) is 3rd party apps, and non apple aproved applications, just about any app you could dream of on your iPod touch
     
  7. slick773 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #7
    Ok got it running now what? For every install i have to have a source right? Where do I find the sources?
     
  8. slick773 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #8
    now it tells me that it can not refresh sources please help paid slot for the touch and jailbreaking thanks
     
  9. TuffLuffJimmy macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #9
    how much did you pay?
    Jailbreaking shouldn't have cost you any extra. If it did you really got ripped off.

    make sure you are adding good/real sources.
     
  10. PMB macrumors 65816

    PMB

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Location:
    New York
    #10
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A102 Safari/419.3)

    to add sourced go to the sources tab, and hit edit, then add
     
  11. slick773 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 28, 2008
    #11
    Now it freezes up on me. When i went to resore the installer is still in there i wanted to re install that but it wont uninstall..
     
  12. PMB macrumors 65816

    PMB

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Location:
    New York
    #12

    for frezing, restore, and rejailbreak w/ iliberty+ or ziphone
     

Share This Page