How do I

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by lilkeke, Mar 8, 2010.

  1. lilkeke macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
  2. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #2
  3. lilkeke thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #3
  4. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #4
    Pwnage Tool is Mac only.

    Can I give you some advice.

    You need to spend a few days researching jailbreaking. You have no idea what you are doing and I have no doubt you will be a "fail". Then your phone will get locked in emergency mode only.
     
  5. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #5
  6. lilkeke thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #6
    Ive jailbroke. 44 iphone 3.1.2. and 10 ipods on 3.1.2. ive just never done 3.1.3. with my phone
     
  7. lilkeke thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #7
    thats what i did on all the other 3.1.2. ive done.. i need to do the 3.1.3. iphone 3g which is mine.
     
  8. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #8
    And I've jailbroken only 4 or 5 iPhones yet I and most of the posters here obviously know much more about this than you do. Strange ! :rolleyes:

    Yes, Pwnage Tool is Mac only and has been around a very long time, so if you have all the experience you claim with the 54 Apple devices, certainly you would know this ??

    Obviously you didn't use Pwnage Tool to JB the other devices.
     
  9. lilkeke thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #9
    well... how do i do it.. i cant download redsnow because it wont get it on.. on my pc..
     
  10. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #10
    Same thing with 3.1.3 but when redsnow asks you for the firmware point it to the 3.1.2 ipsw and thats it.
     
  11. lilkeke thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #11
    can you download redsn0w 0.9.2. and send it to me through an email to lilpookie97@hotmail.com my pc wont get on the site
     
  12. Applejuiced macrumors Westmere

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #12
    Its not just your PC, the host is down.
    Look for it on google or maybe torrent sites.
     
  13. lilkeke thread starter macrumors member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    #13
    finally did it damn im such an idiot!!! i had downloaded the wrong firmware to point redsnow too THANKS FOR ALL THE HELP GUYS
     

Share This Page